Här återfinns årsbokslut och protokoll från tidigare år

Kyrkvindens föreningsstämma för verksamhetsåret 2021 kommer att hållas den 7 april kl 13.00. Stämman kommer att hållas digitalt med Svenska kyrkans videotjänst Pexip. Kallelse till stämman har utsänts med e-post eller vanligt brev under vecka 11.

Reviderat årsbokslut

Här kan du hämta det reviderade årsbokslutet

Stämmoprotokoll

Göran Jaobsson

Kyrkvindens föreningsstämma för verksamhetsåret 2020 genomfördes fredag den 23 april kl 11.00 som digitalt möte med hjälp av videotjänsten Pexip. Stämman förlöpte väl och årsbokslut och verksamhetsberättelse godkändes och fastställdes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet varefter val av styrelseledamöter genomfördes.Verksamhetsåret finns sammanfattat i en presentation som kan laddas ner via länken nedan. Protokoll från stämman kommer att läggas ut här inom kort.

Följande handlingar kan hämtas nu genom nedladdning:

/GJ

Kyrkvindens föreningsstämma genomfördes på distans den 27 april kl 13.00 med hjälp av svenska kyrkans videokonferenssystem Pexip. Alla var spända på hur det skulle gå men det fungerade över förväntan. Samtliga deltagare, denna gång 12 till antal, hade i förväg fått stämmohandlingarna tillskickade via e-post och under stämman listades alla i en kolumn på vänstra sidan av videoskärmen. I kolumnen visades "highligts" kring namnen på de personer som vid varje tillfälle hade ordet och stämman kunde genomföras på ett smidigt sätt. Efter genomgång av veksamhetsberättelse och årsbokslut godkände stämman dessa handlingar och årsresultatet fastställdes (det är handlingar som funnits tillgängliga sedan början av april i en länk härintill). Efter detta förrättades val av styrelseordförande, ledamöter och suppleanter.

Sida 1 av 3