Uncategorised

Antal artiklar: 2

Renewable

Artiklar och debatt om möjligheter till användning av mer förnybar el

Antal artiklar: 0

Debatt

Antal artiklar: 10

Framsida

Samlingen av förstasidesartiklar

Antal artiklar: 7

Kooperation

Kyrkvinden är en kooperativ ekonomisk förening. Verksamheten ska gynna medlemmarnas ekonomiska nytta och medlemmarna gynnar föreningen genom att ta dess tjänster i anspråk, det är grunden i den kooperativa idén.

Antal artiklar: 1

Members

Antal artiklar: 1

GDPR

Information om General Data Protection Resolution från den 28 maj 2018

Antal artiklar: 1

Stadgarna

Antal artiklar: 1

Stammor

Antal artiklar: 15

Elhandeln

Antal artiklar: 1

Driftsinformation

Antal artiklar: 0

Aktuell produktion

Antal artiklar: 26

Underhållsarbeten

Antal artiklar: 2

Driftsorganisation

Antal artiklar: 5

Ekonomi

Antal artiklar: 0

Andelsinnehavet

Antal artiklar: 4

Lönsamhetsberäkningar

Antal artiklar: 1

Ekorapporter

Antal artiklar: 9

Marketplace

Här annonsera vi när det finns andelar till försäljning men också när någon anmäler intresse för att köpa andelar. Marknadsplatsen är främst till för Kyrkvindens medlemmar men kan även nås av andra andra församlingar eller pastorat som skulle vilja bli medlemmar i Kyrkvinden EF.  Det är fortfarande en god affär att ha andelar i Kyrkvinden och varje medlem kan i sin profilering mot världen säga: Vi gör nytta, vi använder (bara) förnybar el i vår verksamhet.

Det är dålig ekonomi att ha för många andelar, det är dåligt för medlemmen och det är dåligt för föreningen. Vid genomgången som gjordes i februari konstaterades att det 15-tal medlemmar har för många andelar men nu snart tre månader senare, har några av dessa sålt av sina andelar. Just nu - vecka 21 - finns det inte ett enda försäljningserbjudande, vilket är synd för det finns fortfarande 10 medlemmar som har för många andelar. Överenskommelse om överlåtelse av andelar ska verifieras i ett standardavtal som laddas ner här. Kontakta Göran Jacobsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi till med publiceringen av annonsen.

Välkomna!

Antal artiklar: 1

Styrelsen

Antal artiklar: 0

Styrelprot

Antal artiklar: 1